Please enable JS

ONS BEDRIJF

Onze missie: uw wagen piekfijn gereinigd...

Zaakvoerder Nic Van Landuyt, met een lange staat van dienst in de autosector, en z'n team, staan te uwen dienste voor een piekfijne reiniging van uw wagen. Onze wasstraat is gloednieuw (2022) en beantwoordt aan de nieuwste en strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wij maken het u graag gemakkelijk, u koppelt gewoon uw wagen aan onze wasstraat, en binnen de kortste keren worden uw wagen en velgen tot in de puntjes gereinigd.

Met oog voor service

Het team van Gentse Carwash doet steeds z'n uiterste best om u een aangename en zorgeloze wasbeurt te garanderen. Door rigoureuze afstelling en onderhoud bent u verzekerd dat u wagen steeds in goede handen is. Ons team staat steeds paraat voor eventuele vragen of hulp, u kan ook steeds suggesties doen voor uitbreiding of verbetering van onze service.

Voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij Gentse Carwash. Komt u regelmatig langs, of heeft u een bedrijf met bedrijfsvloot, kan u inschrijven op onze handige abonnnementen, waarbij u volautomatisch (met nummerplaatherkenning) van onze wasstraat gebruikt maakt, zonder dat u de wagen dient te verlaten. Onze abonnementen geven u bovendien recht op interessante kortingen, die kunnen oplopen naargelang het aantal wasbeurten en ingeschreven wagens.

Onze acties!

Gentse Carwash biedt z'n klanten regelmatig leuke acties en kortingen, waarmee u ongetwijfeld blij zal zijn. Aarzel niet onderaan deze pagina in te schrijven op onze nieuwsbrief, die u op regelmatige basis informeert over de lopende en komende acties... KLIK HIER VOOR OVERZICHT

Ons bedrijf...

Onze acties in uw mailbox ontvangen?


Door in te schrijven verklaart u zich akkoord met onze privacy policy.